Vill du att ditt vapen ska andas tradition, historia och klass? Med ett vapen från Sako får du precis det – kvalitet som bygger på en lång tradition av vapentillverkning. Sako grundades 1921 och har en lång historia av att producera vapen. Företaget bildades för att förse civilgardet i Finland med vapen. I årtionden har företaget utvecklat högklassiga gevär och ammunition för militären och för prickskytte och jakt. De tidigare handgjorda gevären produceras idag datorstyrt men pipa granskas fortfarande visuellt och testen utförs fortfarande manuellt. Alla deras gevär uppfyller kraven för CIP och SAAMI. Vid millenniumskiftet blev Sako en del av Beretta Group vilket gav tillgång till ytterligare avancerade tillverkningstekniker. Med deras egen stora kunskap vad gäller gevär och ammunition i kombination med Berettas unika vapentraditioner som går ända tillbaka till 1500-talet, har Sakos ställning som suveräna vapentillverkare förstärkts. På Jaktias butiker kan vi erbjuda ett stort utbud av Sakos produkter, allt från gevär och ammunition.

Sako på Jaktiakanalen & Jaktpuls

Sako 90

Sako S20

Sako Quad

Sako 85

Kulvapen

Oavsett vad du väljer får du prestigefulla vapen, som du alltid kan lita på för noggrannhet, funktionalitet och kvalitet.

Sako vapenpaket

Ammunition

Sako tar också patronerna på största allvar och tar aldrig till det näst bästa alternativet. Vårt arv är ett bevis på detta. Sako använder den senaste tekniken utan att glömma det traditionella hantverket för att erbjuda dig de bästa patroner du kan köpa. Upptäck våra olika produkter och välj rätt alternativ för ditt gevär och din uppgift.