ARBETSTILLFÄLLE - Jaktia Sjöbo söker butikssäljare på deltidArbetsbeskrivning
Som butikssäljare hos Jaktia Sjöbo är du en av Jaktias viktigaste ambassadörer och ansiktet utåt.  Du ansvarar för att genom kunskap och engagemang hjälpa kunden till en bra upplevelse inom jakt och outdoor.

Du kommer att ha fokus på försäljning och exponering av fritids- och fiskeutrustning, tillbehör och jaktvapen. Det är viktigt att kunna ge kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Jaktia Sjöbo skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga. Rollen innebär också inköp, orderhanteringar och hantering av varor i butiken. Det finns utvecklingspotential och att på sikt få möjlighet till mer ansvar.

Rollen är en deltidstjänst på ca 80%. Tillträde omgående.

Bakgrund
Som person är du mycket serviceinriktad, positiv och utåtriktad och tycker att det är roligt och triggande att kommunicera med människor och vårda kundrelationer. Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut.

Att du älskar naturen och uteliv, har erfarenhet inom branschen jakt och friluftsliv, samt att du är kunnig inom jaktvapen, ser vi som en självklarhet.

Ett genuint vapenintresse och kunskaper inom fiske ser vi som en självklarhet. Om du har lätt för teknik och en del datorvana så är det ett plus!

Om det här låter som dig, sök idag och bli en del av vårt härliga team!

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag men senast den 19 maj.

Sök tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV på mail till henrik.nilsson@jaktia.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Jaktia
Jakt, fiske och fritid är en bransch som växer snabbt. Precis som Jaktia gör. Idag är vi Sveriges största och ledande butikskedja för jakt-, och fiskeutrustning och består för tillfället av ett 160 tal butiker i Norden. Jaktiakedjan omsätter ca 600 miljoner. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.


I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från fiskeutrustning, kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jakt-, fritids- och fiskeupplevelse ännu större. Jaktia Sjöbo ligger på Lilla östergatan 12 i centrala Sjöbo.

Varmt välkommen med din ansökan!