NYHET - Leica Geovid R

Med den nya generationen Leica Geovid R-kikare har det traditionella tyska företaget
omarbetat beprövad teknik och optimerat den till perfektion. Leicas ingenjörer har lyckats skapa en kikarfamilj för alla tillfällen och användare, som erbjuder bästa optiska prestanda tillsammans med laseravståndsmätare. Praktiskt taget obegränsad bildkvalitet innebär att jägare och naturentusiaster kan använda vilken som helst av de fyra Geovid R-modellerna och njuta av enkel användning och
strömlinjeformad funktionalitet. Den moderna, behändiga designen i kombination med ytterst robust och precis mekanik, garanterar bekymmersfri användning i decennier framöver.

❱❱❱ Mätområde upp till 1800 m
❱❱❱ Även lämplig för korta avstånd (bågjägare)
❱❱❱ EHR beräkning för skott i vinklar
❱❱❱ Smart sekundärmålslogik undviker fel mätningar
❱❱❱ Enastående användarvänlighet
❱❱❱ Optimal placering av kontrollknappar
❱❱❱ Snabb, greppvänlig fokusering
❱❱❱ Kompakt och lätt
❱❱❱ Exakt och robust mekanism
❱❱❱ Vatten- och smutsavvisande linser

Leica Geovid R 8x42             18.300kr
Denna dagsljusspecialist har ett brett synfält och en mycket stabil bild. Perfekt där det krävs en generös utsikt för att hitta viltet. 8x förstoringen är absolut tillräckligt för mellandistanser. Fungerar i tidig skymning.

Leica Geovid R 10x42           18.300kr
Denna dagsljuskikares är perfekt för den avancerade observatören som behöver högre förstoring. 10x förstoring gör det enkelt att noggrant observera specifika områden på något större avstånd. När minsta detalj är viktigt och användaren är ganska erfaren då är detta det perfekta valet.

Leica Geovid R 8x56             21.000kr
Denna lätta kikare med 7 mm utgångspupill garanterar framgångsrik användning i djup skymning. Mycket ljusa och tydliga bilder gör detta till ett riktigt nattglas. En som lätt kan manövreras även på vintern med tjocka handskar. Som med alla Leica Geovid R-modeller är skärmens ljusstyrka automatiskt reglerad i mörker.

Leica Geovid R 15x56           24.000kr
Tack vare mycket hög förstoring, 15x, kan detaljer ses tydligt på mycket långa avstånd. Att hitta viltet i vidsträckta landskap blir lätt för den erfarne skådaren. Denna kikare är lämplig för långdistansskytte och skjutbana men tack vara sin balanserade vikt och form kan den även användas till mer dynamiska jakter.

I butik: September 20, 2022
Rek. pris: från 18.300:-

Relaterade sidor