Kärleken till naturen är den främsta anledningen till att jaga. Denna kärlek innebär dock också att möta vildmarken och elementen på nära håll. I kylan, i värmen och i tuff terräng. Detta är det enda sättet att verkligen möta naturens hjärta och själ. För detta är följeslagare som kan bemästra dessa tuffa förhållanden avgörande. Sådana som man kan lita på i alla situationer. Exakt anpassade till varje individs behov måste de möta vildmarken på nära håll och utan ansträngning leverera toppprestanda även under de mest krävande förhållanden. Varumärket ZEISS står för dessa egenskaper.

ZEISS på Jaktiakanalen och Jaktpuls

V8 & DTI 3/25

HT

V4

Rangefinder 10x42

Kikarsikten

De erfarenheter som varje individ gör under jakt är lika varierande som deras krav på sitt kikarsikte. Medvetenheten om detta gör det möjligt för ZEISS designingenjörer att utveckla de perfekta kikarsikten för att möta varje jägares individuella behov. Riflescope ska ta hänsyn till olika jakttypers behov och personliga behov med hänsyn till vikt, förstoring, synfält, hantering samt betraktningsbildens ljusstyrka och klarhet. ZEISS har hittat det perfekta svaret på detta.

Handkikare & värmekameror

Den optiska prestandan, enastående ergonomin, robusta konstruktionen och de pågående innovationerna med vilka gränserna för det tekniskt möjliga kontinuerligt har utökats gör kikare från ZEISS till sanna legender som förs vidare från generation till generation. I många fall är det inte bara passionen för jakt som förs vidare till nästa generation unga jägare, utan även pålitliga jaktkamrater i form av ZEISS-kikare. Detta möjliggörs av den robusta konstruktionen som gör glasögonen pålitliga partners i årtionden framöver. Detta är vad ZEISS-kvalitet betyder.